Sovesofatilbud

Scaleta Sovesofa i polyester B219 x D99 cm – Sort/Rød

Scaleta Sovesofa i polyester B219 x D99 cm – Sort/Rød

9,999.00 kr.

Optimal komfort og stil mødes med Scaleta sovesofaen. Den elegante kombination af sorte og røde nuancer samt slidstærk polyester gør den perfekt til ethvert moderne hjem. Omdan din stue på en praktisk måde.

Varenummer 7108800687150881 Kategori

Beskrivelse

Scaleta sovesofaen er en æstetisk og funktionel tilføjelse til enhver stue eller gæsteværelse. Det moderne design kombineret med det holdbare materiale gør denne sovesofa til det ideelle valg for dem, der søger både stil og komfort.

Med sine dimensioner på 219 x 99 cm passer Scaleta sovesofa perfekt til mindre rum, men kan stadig rumme to personer komfortabelt, når den slås ud til en soveposition på 195 x 142 cm. Dette gør den ideel til både hyggelige film- eller spilaftener og overnatninger for gæster.

Selve konstruktionen af sofaen er solidt bygget med et sortlakeret metalstel, der giver stabilitet og holdbarhed. Det bløde røde polyesterstof tilføjer et strejf af farve og varme til rummet og er samtidig behageligt at sidde eller ligge på. Fjedrene og højkvalitets skummet i polstringen sikrer en behagelig sidde- og liggeoplevelse, uanset om det bruges som sofa eller seng.

En af de ekstra funktioner, der gør Scaleta sovesofaen endnu mere praktisk, er opbevaringspladsen under sædet. Her kan du nemt og bekvemt opbevare sengetøj, puder eller andre ting, så de er lige ved hånden, når du har brug for dem.

Med Scaleta sovesofaen behøver du ikke gå på kompromis med stil, komfort eller funktionalitet. Den smukke æstetik, holdbare konstruktion og praktiske opbevaringsløsning gør denne sovesofa til den perfekte løsning til enhver bolig, hvor pladsen er kostbar, men komfort og stil er altafgørende. Giv dit hjem et løft med Scaleta sovesofaen og nyd både et elegant møbelstykke og en praktisk løsning til dine behov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scaleta Sovesofa i polyester B219 x D99 cm – Sort/Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.